...

Återskapa lösenord

Your search results

Linnean 3 | Lövhammaren | Lofsdalen

Stuga
|0 Sovrum|

Beskrivning

Trevlig stuga som ligger i Lövhammarområdet. Denna familjära stugan passar perfekt till er som vill ta er till skidbacken med ski-in/ski-out. Alldeles intill stugan går en skidled direkt till skidbacken. Skoterleder finns också i närheten av stugan.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis med ugn, mikro och diskmaskin. Öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet.

Vardagsrum: Stort allrum med soffa, braskamin, TV och en vacker utsikt över Lofssjön.

Badrum: I stugan finns ett badrum och en WC. I badrummet finns toalett, handfat samt dusch. Badrummet är i anslutning till bastun. I WC finns toalett och handfat.

Sovrum: I stugan finns två sovrum plus ett loft. På nedre plan finns två sovrum med dubbelsäng 180 cm. På loftet finns en dubbelsäng 180 cm samt två enkelsängar 90 cm.
Gäststuga: I gäststugan ligger precis intill huvudbyggnaden. Här har du ett pentry som är utrustat med mesta du behöver samt matbord för fyra personer. Ett allrum med soffa och TV. I gäststugan finns även ett litet badrum med toalett och dusch. Det finns ett loft med två enkelsängar 90 cm.

Övrigt: Fin terrass med utsikt över fjälltopparna. Parkering finns intill stugan. Alldeles intill stugan har ni en påstigning till skidbacken med hjälp av en transportsträcka.

Se mer
Adress
Adress: Linnean 3
Område:
Kommun: Härjedalen
Län: Jämtland
Postnummer: 842 96
Land: Sverige
Objektdetaljer
Objekt ID: 44609
Storlek Objekt: 80 m2
Rum: 0
Sovrum: 0
Badrum: 0
Ankomsttid: 16:00
Avresetid: 11:00
Övrigt
Boendet
Bastu
Braskamin
Diskmaskin
Frys
Kyl
Mikrovågsugn
Terrass
TV
Ugn
Området
Ski-in Ski-out
Villkor
Rökning tillåten
Husdjur tillåtna
Fester tillåtna
Barn tillåtna
×

Skicka bokningsförfrågan

Gäster
Vuxna
13 år och äldre
0
Barn
2 till 12 år
0
Spädbarn
Under 2 år
0
Stäng

Addera till Favoriter
Kontakta ägare
Dela
x