...

Återskapa lösenord

Your search results

Björnidet 28A | Lofsdalen

Lägenhet
|0 Sovrum|

Beskrivning

Lägenheten är på 91 kvm med 8+2 bäddar fördelade i fyra sovrum. Lägenheten har bastu, Wi-Fi, torkskåp, tvättmaskin, motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar. Gästerna på Björnidet har tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret finner ni direkt runt husknuten

Kök: Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig soffa framför TVn. Wi-Fi finns i lägenheten.

Badrum: Ett badrum med dusch, bastu och tvättmaskin.

Sovrum: I lägenheten finns fyra sovrum, ett två rum med en dubbelsäng i vardera rum och de andra två rummen med varsin våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på nedre plan med en rymlig uteplats i söderläge. Ett torkskåp är placerat i lägenhetens entré. I varje lägenhet finns elbildsladdare mot en extra kostnad som betalas på plats. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt motorvärmaruttag. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur inte tillåtet.

Se mer
Adress
Adress: Tjädervägen 28
Område:
Kommun: Härjedalen
Län: Jämtland
Postnummer: 842 96
Land: Sverige
Objektdetaljer
Objekt ID: 45154
Storlek Objekt: 91 m2
Rum: 0
Sovrum: 0
Badrum: 0
Ankomsttid: 16:00
Avresetid: 11:00
Övrigt
Boendet
Bastu
Cykelförråd
Diskmaskin
Elbilsladdare
Skidförråd
Terrass
Torkskåp
TV
Tvättmaskin
WiFi
Området
Livsmedelsbutik
Villkor
Rökning tillåten
Husdjur tillåtna
Fester tillåtna
Barn tillåtna
×

Skicka bokningsförfrågan

Gäster
Vuxna
13 år och äldre
0
Barn
2 till 12 år
0
Spädbarn
Under 2 år
0
Stäng

Addera till Favoriter
Kontakta ägare
Dela
x