...

Återskapa lösenord

Your search results

Björnidet 26B | Lofsdalen

Lägenhet
|0 Sovrum|

Beskrivning

Lägenheten är på 91 kvm med 6+4 bäddar fördelade i tre sovrum. Lägenheten har bastu, Wi-Fi, torkskåp, motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar. Gästerna på Björnidet har tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret, vandrings- och cykelleder finner ni direkt runt husknuten

Kök: Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, våffeljärn och diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig bäddsoffa med möjlighet att bädda ut till en 140cm bred säng. Fiber & Wi-Fi finns i lägenheten.

Badrum: Ett badrum med dusch, bastu och tvättmaskin

Sovrum: I lägenheten finns tre sovrum, ett rum med en dubbelsäng och de andra två rummen med varsin våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd. Soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa med möjlighet att bädda ut till en 140cm bred säng.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på nedre plan med en rymlig uteplats i söderläge. Ett torkskåp är placerat i lägenhetens entré. I varje lägenhet finns elbildsladdare mot en extra kostnad som betalas på plats. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt parkeringsplats med motorvärmaruttag. I lägenheten finns även ett strykjärn med tillhörande strykbräda. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur tillåtna, observera att husdjuren INTE får vistas i textilier, såsom soffa och sängar.

Se mer
Adress
Adress: Tjädervägen 26
Område:
Kommun: Härjedalen
Län: Jämtland
Postnummer: 842 96
Land: Sverige
Objektdetaljer
Objekt ID: 46274
Storlek Objekt: 91 m2
Ankomsttid: 16:00
Avresetid: 11:00
Övrigt
Boendet
Bastu
Cykelförråd
Diskmaskin
Frys
Kyl
Laddplats el-bil
Mikrovågsugn
Skidförråd
Terrass
Torkskåp
TV
Tvättmaskin
Ugn
WiFi
Området
Livsmedelsbutik
Villkor
Rökning tillåten
Husdjur tillåtna
Fester tillåtna
Barn tillåtna
×

Skicka bokningsförfrågan

Gäster
Vuxna
13 år och äldre
0
Barn
2 till 12 år
0
Spädbarn
Under 2 år
0
Stäng

Addera till Favoriter
Kontakta ägare
Dela
x