...

Återskapa lösenord

Hur du skapar en annons

1. Klicka på Publicera Ny Annons i vänstra menyraden under Min Profil.

2. Den totala processen består av sju formulär som innehåller fält att fylla i. Fälten är självförklarande men behöver du hjälp är du välkommen att maila oss på hejsan@lhome.tremendly.se 

3. Beskrivning. Fyll i respektive fält. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Prisinställningar.

4. Pris. Fyll i respektive fält. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Mediainställningar.

5. Foton. Fyll i respektive fält. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Detaljerade inställningar.

6. Detaljer. Fyll i respektive fält. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Platsinställningar.

7. Plats. Fyll i respektive fält. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Bekvämlighetsinställningar.

8. Bekvämligheter. Markera ditt boendes bekvämligheter. När du är färdig klicka på den röda knappen Spara längst ner för att fortsätta till Kalenderinställningar.

9. Kalender. Markera den tidsperiod du EJ vill hyra ut ditt boende. När du är färdig behöver du inte göra något mer. Din annons har nu skickats till supporten för granskning. Blir din annons godkänd kommer den att publiceras, annars kommer du att bli kontaktad av supporten.